Predstavitev skupine PasivnaGradnja.si

Predstavitev skupine PasivnaGradnja.si

pasivna gradnja mali logo

Predstavljamo vam skupino PasivnaGradnja.si, v kateri smo združili dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo in to na način, da Vam lahko ponudimo celostno storitev od zasnove objekta do izvedbe, ob upoštevanju vseh evropskih energetskih smernic in potrebnih certifikatov. Specializirani smo za izvedbo nizkoenergijskih in pasivnih hiš. Vsaka pasivna hiša nam predstavlja poseben izziv.

Na področju pasivne gradnje smo na slovenskem področju »orali ledino«. S pasivno gradnjo se ukvarjamo že od leta 2002 – deseto leto. Postavljenih imamo več kot 50 pasivnih hiš po vsej Sloveniji.

Prepričani smo, da vam lahko ponudimo celostno storitev, ter da smo korekten partner pri izvedbi vašega objekta, ki bo vam prijeten Dom, nam pa kvalitetna referenca. Ponujamo vam torej objekt, ki bo zadostil vsem evropskim kriterijem za kvalitetno gradnjo, obenem pa bomo veliko pozornost posvetili energetski učinkovitosti in stroškovni optimizaciji.

Predstavitev skupine PasivnaGradnja.si si lahko ogledate tudi tule:

Obseg del, ki Vam jih lahko ponudimo: 

1.    Gradnja objekta s certificitanim gradbenim sistemom

isorast

Ponujamo vam izvedbo termičnega ovoja objekta s certificiranim gradbenim sistemom pri Inštitutu za pasivno gradnjo v Nemčiji. Sistem omogoča izvedbo objekta popolnoma brez toplotnih mostov. Gradnja je hitra, obenem pa zagotavljamo natančnost in zrakotesnost objekta.

Več o gradbenem sistemu si lahko preberete na: http://www.Isorast.si

2.    Nadzor izvedbe del
  • gradbeni nadzor 3

Prepričani smo, da je kvaliteten nadzor ključnega pomena za korektno izvedbo del. S pasivno gradnjo imamo več kot desetletne izkušnje in vam lahko ponudimo zelo kvalitetno storitev na tem področju.

Več o nadzoru si lahko preberete na: http://www.pasivnagradnja.com/nadzor-nad-izvedbo/

3.    Penjeno steklo – izvedba temeljenja brez toplotnih mostov

glapor

Penjeno steklo je visoko kvalitetna in okolju prijazna toplotna izolacija. Predlagamo vam uporabo penjenega stekla za izolacijo talne plošče s spodnje strani, kar vam omogoča izvedbo brez toplotnih mostov.

Več o penjenem steklu si lahko preberete na: http://www.PenjenoSteklo.com

4.    Meritve zrakotesnosti – Blower door test

zrakotesnost

Pri doseganju nizkoenergijskega in pasivnega standarda je izvedba zrakotesnega ovoja objekta ključna. Vašo gradnjo lahko spremljamo v celotnem postopku ter vas opozarjamo na ključne detajle. Na koncu pa izvedemo meritev zrakotesnsoti.

Več o meritvah zrakotesnosti si lahko preberete na: http://www.pasivnagradnja.com/zrakotesnost/

5.    Strojne inštalacije

hiska - prezracevanje

Na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj in veliko delujočih referenc vam lahko ponudimo izdelavo zasnove in izvedbe celostnih strojnih inštalacij.

Ponudimo vam lahko:

  • Izvedbo prezračevanja objekta
  • Izvedbo talnega ogrevanja
  • Izvedbo toplotnih črpalk
  • Izvedbo solarnega sistema
  • Izvedbo aktivacije betonskega jedra v objektu
Več o strojnih inštalacijah si lahko preberete na: http://www.pasivnagradnja.com/strojne-instalacije/
6.    Dobava in vgradnja stavbnega pohištva – okna in vrata

okno 1okno 2

V sklopu celostnega sodelovanja vam ponujamo tudi dobavo in vgradnjo vrhunskega stavbnega pohištva (okna in vrata). Vso vgradnjo izdelamo v skladu z RAL smernicami – zrakotesna vgradnja. Na stavbno pohištvo in vgradnjo vam izdamo dolgoletno garancijo.

Več o oknih si lahko preberete na:   http://www.pasivnagradnja.com/okna/

7.    Subvencija Eko sklada

eko sklad

Za Vas lahko izdelamo vso potrebno dokumentacijo za pridobitev subvencije na Ekoskladu ter speljemo celoten postopek od izdelave potrebne dokumentacije, vložitve in pridobitve subvencije za izvedbo vašega projekta – objekta. Z izgradnjo nizkoenergijskaga ali pasivnega objekta lahko pridobite nepovratna sredstva ali kredit. Celoten postopek vam uredimo mi.

Več o subvencijah Eko sklada si lahko preberete na: http://www.pasivnagradnja.com/subvencije-eko-sklada/

Za vsa dodatna vprašanja in ponudbe smo vam na razpolago na:

PasivnaGradnja.si
Arhem d.o.o.
Ulica talcev 5, 1000 Ljubljana
T: 01 430-23-19
M: 041 514-746
info@pasivnagradnja.si

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.